La regidoria municipal de Dona i Igualtat de Bétera, encapçalada per Maite Bes, ha organitzat per a aquest divendres 23 de novembre una caminada en contra de les agressions masclistes i la violència de gènere. La convocatòria de l’eixida tindrà lloc a les 17.30 hores des de l’ajuntament del municipi on hi haurà una lectura del manifest i del microrelat guanyador del concurs.

Aquesta marxa finalitzarà en l’auditori de la Casa de la Cultura. En arribar es repartiran els premis del concurs i hi haurà un espai de sororitat compartit entre les i els participants aprofitant l’ocasió.

La finalitat d’aquesta iniciativa és sensibilitzar a la població del municipi de la trista realitat en la qual viuen moltes dones víctimes d’aquestes agressions per part dels homes i animar a la gent a què participe activament en la lluita contra aquest malaurat fet que se segueix produint diàriament.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins dels actes que el consistori de la localitat ha preparat per a commemorar el Dia Internacional en contra de la Violència de Gènere. Aquests actes finalitzaran el pròxim diumenge amb la representació de l’obra de teatre ‘Nora’.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment