La carrera dels arbres i castells ha sigut presentada a València i servirà com l’inici de la difusió de la comarca com a destinació turística en l’oficina de Promoció del Patronat de Turisme (C/Poeta Querol), fins al pròxim dissabte 24 de novembre.

A l’acte, presidit per Mª Dolores Celda, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, han assistit alcaldes, regidors, tècnics de Turisme i Esports de la comarca, així com el director del Patronat de Turisme, Evaristo Caselles.

“La Carrera dels Arbres i Castells és una més que un esdeveniment esportiu, és un esdeveniment amb el qual des de la Mancomunitat i els 17 municipis del Camp de Túria pretenem donar a conéixer el nostre patrimoni paisatgístic i arquitectònic a través d’una de les pràctiques esportives amb major auge en l’actualitat, el running”, ha assenyalat Mª Dolores Celda.

Per part seua, el responsable del Patronat de Turisme ha manifestat que “la Carrera dels Arbres i Castells reuneix tots els ingredients que ens fan falta valorar en molts dels recursos que posseeixen un ús turístic, com són el medi ambient, la nostra història i també la nostra gent”.

Aquesta institució supramunicipal organitza i coordina per quart any consecutiu aquesta carrera , que tindrà lloc els dies 23 i 24 de febrer i que compta amb el suport econòmic de Turisme Comunitat Valenciana i el suport dels 17 Ajuntaments de la comarca a més d’altres empreses.

Per a aquesta nova edició s’espera que la participació continue creixent com ha succeït en els anys anteriors i participen més de 400 corredors. Com a novetats per a 2019, destaquen el disseny renovat d’algunes etapes, com la de Llíria a la Pobla de Vallbona i la de Benaguasil a Vilamarxant; la finalització de la carrera en la localitat de Riba-roja de Túria i la cada vegada més ferma aposta des de l’organització pel respecte al medi ambient.

En aquest sentit, el reglament de la carrera contemplarà la prohibició expressa de l’ús de plàstics durant els avituallaments, el marcatge dels productes emprats pels corredors, com a gels i barretes, amb la finalitat d’identificar possibles residus, així com l’ús de balises biodegradables.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment