Aquest divendres a la vesprada, un bon nombre d’homes i dones van acudir a la porta de l’Ajuntament de Bétera per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. La façana del consistori es va vestir, un any més, de morat amb l’objectiu de fer visible aquesta xacra a tots els veïns i veïnes. A més a més, des de l’Associació Pro Casa de la Dona es va confeccionar unes figures que representaven les víctimes de cada Comunitat Autònoma, les quals van ser instal·lades als peus del Consistori amb uns ciris de condol.

La regidora de Dona i Igualtat, Maite Bes, va insistir que tots i totes hem d’unir esforços perquè d’una vegada per totes acabem per la discriminació que les dones segueixen patint en la nostra societat.

La presidenta de Pro Casa de la Dona, Rita Teixido, la presidenta de l’Associació de Dones Progressistes, Marisa Verdú i la presidenta de les Amas de Casa TyriusAmparo Sancho també van condemnar la violència de gènere, molt emocionades, i acompanyades d’una pianista i cellista. Posteriorment es va llegir el microrelat guanyador del concurs. L’acte va acabar amb un minut de silenci per començar amb la caminada que va recórrer els principals carrers de Bétera fins a arribar a l’auditori de la Casa de Cultura. Allí, es van repartir els premis del concurs i hi va haver un espai de sororitat compartit entre les i els participants aprofitant l’ocasió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment