Aquest diumenge se celebra el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. En aquest sentit, per a commemorar aquesta data, Bétera conclou els actes que ha portat a terme durant tota la setmana amb una representació teatral. D’aquesta manera, l’Auditori de la Casa de la Cultura del municipi acollirà aquest 25 de novembre l’obra de teatre ‘Nora’. Es tracta de la peça guanyadora del primer premi del festival Escènia de Foios.

L’actuació, organitzada per la regidoria municipal de Dona i Igualtat, donarà inici a les 18.30 hores. Des d’aquest departament es convida a tota la ciutadania.

En la situació econòmica actual Nora decideix fer-li un gir a la seua situació i presentar-se a una entrevista de treball al seu supermercat habitual. L’espera i una freda habitació seran les causants de fer-li aquest gir a la situació de Nora, el qual es projectarà inconscientment a la seua vida.

Aquesta obra va donar origen a la publicació d’un llibre homònim. Una peça de la formació de Picassent El Soterrani interpretada per la seua autora, Jèssica Fortuny, que retrata el maltractament psicològic i la violència de gènere mesclant casos verídics amb ficció. Usant projeccions i altres recursos escènics es recrea el procés de presa de consciència d’una relació tòxica a través de les vivències de la seua protagonista, que espera en una sala d’espera abans d’una entrevista de treball.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment