El poble de Bétera ja coneix els monuments que ompliran de color els carrers del municipi les pròximes Falles 2019. I és que el passat dissabte, 24 de novembre, va tindre lloc la Presentació d’esbossos de les cinc Falles de Bétera. L’acte va transcórrer baix l’atenta mirada de les Falleres Majors de Bétera 2019: Omayra Calvo i Carla Gelde, acompanyades de la seua respectiva Cort d’Honor.

En aquest acte, organitzat un any més per la Junta Local Fallera del municipi, es va descobrir com seran els monuments que es plantaran el pròxim 15 de març de 2019 a les cinc comissions de la localitat. L’esdeveniment va tindre lloc a l’auditori de la Casa de Cultura, a les 19.00 hores.

Aquest, sol ser un acte molt esperat per les comissions falleres i els seus màxims representants. A banda que suposa el primer acte conjunt oficial del nou exercici faller, també desvelen els secrets millors guardats de qualsevol comissió: el disseny i la temàtica dels monuments fallers per al pròxim exercici.

Comissió a comissió es va presentar els esbossos de tots els monuments (infantil i gran), per primera volta.

A més a més els màxims representants 2019 dels cinc districtes fallers: Carraixet, Gran Via de l’Est, Gran Via del Sur, La Barraca i l’Albereda, van rebre una còpia dels seus esbossos els quals van ser signats pels artistes encarregats de la construcció d’aquests.

Els artistes van tindre l’oportunitat d’explicar els treballs que al mes de març faran que els respectius districtes de la localitat siguen un autèntic trànsit de curiosos i visitants.

Ací tenim les imatges dels esbossos, realitzades per Junta Local Fallera:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment