El passat dissabte, la Penya BTT Bétera portava a terme la seua última eixida oficial de la temporada 2018 amb membres de PIBE. Aquesta ruta va tindre lloc per Bugarra (Despeñaperros) amb 79 km / +650 de desnivell acumulat. Aquesta va ser l’última eixida oficial puntuable del calendari de BTT Bétera.

En aquesta ocasió es va eixir des de València per poder sumar més quilòmetres, donant que no tenia gran dificultat.

D’aquesta manera, els amants del ciclisme de muntanya tenen un punt de trobada a la nostra localitat, amb l’Associació de Bicicletes Tot Terreny (BTT Bétera). A qui li agrade practicar aquest tipus d’esport té l’oportunitat de disfrutar d’ell amb les rutes que aquesta penya prepara durant tot l’any, amb la col·laboració de la regidoria municipal d’Esports de la població.

Qui o desitge pot trobar més informació en el seu blog: http://bttbetera6.blogspot.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment