Betera.com porta més de un mes treballant en noves actualitzacions per a, cada vegada més, anar oferint-vos un millor servei. Així, els veïns i veïnes de Bétera poden disfrutar de diferents avantatges.

En aquest sentit, des de fa unes cinc setmanes  estem publicant les nostres notícies en les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana. La finalitat és facilitar la lectura de la nostra informació i arribar a tots els ciutadans. Els usuaris tan sols tenen que dirigir-se cap al lateral superior de l’esquerra de la pàgina principal o de la notícia en la que es trobe i triar l’opció que fica ‘valencià’ o la que indica ‘castellano’ i fer click en una d’elles.

A més a més,  les nostres notícies ja es poden localitzar per mensualitat a través de la secció: ‘publicaciones por mes‘, la qual es pot trobar baix del tot de la pàgina a la barra grisa obscura. No obstant això, també es podrà seguir fent la recerca amb la tradicional lupa, si es vol buscar una paraula concreta.

Finalment, tornarem a comptar amb un fòrum perquè els lectors puguen participar, opinar i donar a conéixer les seues idees, tal com aquest mitjà de comunicació oferia en els seus inicies. Per a accedir a aquest fòrum els usuaris deuran prèviament registrar-se a través de Facebook o Twitter. A aquestes actualitzacions, s’aniran sumant altres de les quals ja anirem informant. Si teniu alguna sugerència, podeu enviar-la fent un comentari en aquesta publicació. Seran ateses de bon gust.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment