Encaran queden unes poces places per a participar en el taller de programació de l’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC).  No obstant això, és altament recomanable la inscripció a través del següent formulari de Google, donat que l’aforament és limitat: formulari d’inscripcions.

Aquelles persones que tinguen algun tipus de problema amb el formulari poden enviar directament un correu electrònic a la següent direcció d’e-mail: associaciocientificabetera@gmail.com.

El taller tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 1 de desembre. Aquesta activitat està dirigida tant a joves d’11 anys com a adults de totes les edats. La jornada tindrà lloc en la sala d’ordinadors de l’edifici de les instal·lacions de Casa Nebot. Per a participar en aquesta iniciativa no es requereix experiència prèvia en programació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment