Encaran queden unes poces places per a participar en el taller de programació de l’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC).  No obstant això, és altament recomanable la inscripció a través del següent formulari de Google, donat que l’aforament és limitat: formulari d’inscripcions.

Aquelles persones que tinguen algun tipus de problema amb el formulari poden enviar directament un correu electrònic a la següent direcció d’e-mail: associaciocientificabetera@gmail.com.

El taller tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 1 de desembre. Aquesta activitat està dirigida tant a joves d’11 anys com a adults de totes les edats. La jornada tindrà lloc en la sala d’ordinadors de l’edifici de les instal·lacions de Casa Nebot. Per a participar en aquesta iniciativa no es requereix experiència prèvia en programació.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment