Des de fa uns anys, es troba en marxa una pàgina web que, sota el nom Change.org, els ciutadans poden fer les seues peticions per reclamar la millora d’algun assumpte o defensar alguna causa o reivindicació concreta. Són infinits els temes que es demanden a través d’aquest canal. Mitjançant aquesta convocatòria es demana en cadena la firma de cada persona, podent ser compartit el reclam per diverses vies: xarxes socials, WhatsApp, correu electrònic…

Aquesta manera de promoure a la gent també hi ha arribat a Bétera. L’última demanda veïnal que es fa des d’aquest canal l’ha portat a terme una veïna de la localitat, la qual també s’ha ficat en contacte amb l’equip de betera.com per a donar-la a conéixer. A través dels diversos grups de Facebook comparteix aquesta petició, demanant que hi haja un servei de pediatra d’urgències durant 24 hores en el Centre de Salut de la població. Aquesta reclamació va dirigida a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Segons s’indica en la demanda: “és molt important, ja que a l’hospital infantil per a anar per coses mínimes com un refredat o un tall xicotet pot ser una angoixa per al xiquet o xiqueta. Les esperes poden ser llarguíssimes atés que són de prioritat baixa”.

De moment s’ha aconseguit 195 firmes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment