Com cada any, l’Associació de Comerciants de Bétera es troba organitzant diverses accions per al Nadal. Així, divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de desembre es portarà a terme el I Mercat Nadalenc de l’ACB.

La finalitat d’aquesta iniciativa és dinamitzar i promocionar les compres nadalenques en el nostre municipi. Aquest esdeveniment tindrà lloc en el recinte de Casa Nebot i les seues instal·lacions.

El Pare Noel estarà present per a compartir moments màgics entre els més menuts de la casa. Així mateix, es repartiran cartes per a escriure al Pare Noel i els Reis Mags. En aquest sentit, enguany també es repartiran unes 3.000 cartes perquè els comerços les oferisquen a les xiquetes i xiquets i aquests puguen fer les seues peticions.

Tots aquells establiments interessats a participar en aquesta fira podran assistir a una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim dilluns, 3 de desembre. En aquesta reunió s’informarà dels horaris, condicions i activitats, entre d’altres. La cita serà a les 15.00 hores a Casa Nebot (C/Estació, 5).

Sorteig nadalenc

D’altra banda, s’han preparat més coses per al Nadal. Tots els associats tindran la seua planta nadalenca per a adornar els seus aparadors. Però a més, cada establiment associat tindrà paperetes perquè els seus clients puguen participar en un sorteig on se sortejaran 10 premis de 200 euros. El dia 21 de desembre tindrà lloc el sorteig a la seu de l’ACB, sent retransmés in streaming per Facebook. En aquest sentit, es repartiran 10 targetes VISA carregades cadascuna de 200 euros a invertir en el comerç local associat. Aquest premi es podrà gastar fins al 31 de gener de 2019.

En definitiva, el Comerç Local de Bétera viurà un Nadal ple de màgia i il·lusió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment