(EFE) La Universitat de València (UV) es va reunir aquest dimecres amb un grup d’estudiants per a abordar la denúncia pública que van realitzar davant el comportament verbal sexista d’un professor, i ha expressat el seu “rebuig” davant aquests fets.

Segons un comunicat de la Universitat de València, el dimarts un grup d’estudiants es va tancar en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació per a denunciar “el comportament verbal denigrant cap a la dona i sexista que va tindre un professor del centre durant el curs anterior”.

Els estudiants van presentar durant el curs anterior una queixa a través de la “bústia de queixes” de la Facultat, que va advertir al professor del seu comportament i de la realització d’un seguiment quan reiniciara les seues activitats docents.

Després de conéixer la denúncia pública pels alumnes, el Consell de direcció de la UV va convocar una reunió amb caràcter d’urgència en la qual van participar algunes estudiants i representants de la Universitat com la vicerectora d’Igualtat i la secretària general de la Universitat.

En la reunió, els representants de la Universitat van explicar al grup d’estudiants el procediment establit per la UV, a partir del qual s’activa el Protocol contra l’Assetjament una vegada que es produeix una denúncia.

Així mateix, el Rectorat de la UV va manifestar la seua voluntat de “tolerància zero” enfront d’aquestes actituds i comportaments i ha demanat a la comunitat universitària que “els denuncie formalment, en cas de produir-se”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment