Encara que enguany no ha pogut ser, el fet d’obtindre la màxima puntuació, les xiques del CEA Bétera. Triatló també estan d’enhorabona. Doncs, hi han aconseguit ser subcampiones de la Lliga de clubs de la Comunitat Valenciana. L’equip ha estat lluitant fins a l’última prova del passat 25 de novembre a Alzira, on no es va poder consumar el miracle. Tot i això, Cris Roldan va ser la primera classificada en categoria júnior.

D’altra banda, en categoria masculina, es va lluitar en tot moment i finalment s’ha aconseguit la sisena posició. El club lloa el pas endavant de Simón, els cadets Pau Cano i Albert Morante i el gran rendiment de Gerard.

Així mateix, cal mencionar que fa unes setmanes, el membre del club Toni Font va arreplegar a la gala d’entrega de premis del circuit de triatlons de Castelló, el seu trofeu com a segon V1.

Finalment, en altre ordre de coses, el CEA Bétera es troba preparant novetats per al challenge CEA Bétera 2019 de les quals promet en breu informar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment