Betera.com torna a comptar, des de ja, amb un fòrum d’opinió perquè els lectors puguen participar, opinar i donar a conéixer les seues idees. Es tracta d’un servei que aquest mitjà de comunicació oferia en els seus inicies a la ciutadania i que recupera per a atendre millor les peticions dels seus veïns i veïnes, així com per a conéixer millor les seues inquietuds i idees.

Per a accedir a aquest fòrum d’opinió els usuaris deuran prèviament registrar-se a través del seu compte de Facebook, Instagram o Twitter, sense necessitat de contrasenyes que després queden en l’oblit. Dins d’aquest fòrum s’han creat, de moment, unes 9 categories, on cada usuari pot escriure i parlar del tema relacionat que millor li semble. Segons coneguem els assumptes que més preocupen a la població, anirem ampliant el nombre de les categories. A més, qui vulga comentar alguna publicació concreta, feta pel periòdic, podrà fer-ho també dins de la categoria del fòrum que porta per nom: ‘comentaris de les publicacions’.

L’accés a aquest servei de fòrum d’opinió es troba en la part superior de la pàgina, al costat de la resta de pestanyes amb les diverses seccions.

D’altra banda, recordem que les nostres notícies ja es poden localitzar per mensualitat a través de la secció: publicacions per mes, la qual es pot trobar baix del tot de la pàgina a la barra grisa obscura. No obstant això, també es podrà seguir fent la recerca amb la tradicional lupa, si es vol buscar una paraula concreta.

Així mateix, a aquest servei se li suma la possibilitat de poder llegir les nostres notícies en valencià i en castellà, les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana. La finalitat és facilitar la lectura de la nostra informació i arribar a tots els ciutadans. Els usuaris tan sols han de dirigir-se cap al lateral superior de l’esquerra de la pàgina principal o de la notícia en la qual es trobe i triar l’opció que fica ‘valencià’ o la que indica ‘castellano’ i fer clic en una d’elles.

Llest per a interactuar amb nosaltres?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia