L’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera (C/ estació 9) acollirà aquest diumenge,2 de desembre, la representació teatral infantil “Les aventures del regne de camembert”. L’espectacle començarà a les 19.00 hores. L’entrada és gratuïta. La peça va dirigida especialment a xiquetes i xiquets d’entre 5 i 12 anys i compta amb una duració aproximada de 60 minuts.

En Les Aventures del Regne de Camembert els seus personatges ens mostraran, d’una manera divertida i des d’una visió diferent, la importància de ser fidels a nosaltres mateixos i de perseguir els somnis per molt que ens coste. En definitiva, no és un conte rosat, cursi, endolcit… és una història carregada d’aventures, on cada personatge buscarà sentir-se lliure, prendre les seues pròpies decisions i trobar el seu lloc en aquest món. Aquest teatre infantil en valencià va a càrrec de la companyia Dinamo Producció Teatral. Aquesta és una empresa especialitzada en el camp de la pedagogia teatral. L’obra està dirigida per Rubén Aranda i interpretada per Núria Martín, Alfons Jarilla, Ernest sendín i Artro Roldán.

La citada agrupació naix sota la premissa de generar espectacles educatius dirigits a xiquets/as de diferents edats. En Dinamo es pensa que el teatre es manifesta com una forta eina capaç de modificar actituds i relacions, com a forma d’expressió i estímul per a facilitar la comprensió d’aspectes i fenòmens de la nostra realitat. El seu objectiu és partir de propostes lúdiques i innovadores, buscant la reflexió en l’espectador sobre si mateix i el món que li envolta.

Aquesta formació hi ha obtingut guardons per:

 • Leonardo i l’enigma de les matemàtiques: millor espectacle infantil de la temporada 2013-2014 atorgat pel públic a la Sala Russafa.
 • Les aventures del Regne de Camembert: millor espectacle infantil de la temporada 2014-2015 atorgat pel públic a la Sala Russafa.

El repartiment de Les Aventures del Regne de Camembert és el següent:

 • Príncep Rocafort: Alfonso Jarilla.
 • Princesa Maduixa: Núria Martín.
 • Mag Gandul: Arturo Roldán.
 • Giovanni: Ernest Sendín.
 • Compte de Gorgonzola: Arturo Roldán.
 • Encantadora: Núria Martín.
 • Duc de Brie: Ernest Sendín.
 • Cabrales: Arturo Roldán.
 • La Mort: Núria Martín.
 • Donzelles: Alfonso Jarilla, Arturo Roldán i Ernest Sendín.
 • Soldat: Alfonso Jarilla.
 • Drac: Ernest Sendín.
 • Rei: Alfonso Jarilla.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia