La Mancomunitat Camp de Túria i Caixa Popular han signat un conveni per a afavorir la pràctica esportiva al Camp de Túria, mitjançant el suport de dues iniciatives de gran rellevància. Aquestes iniciatives són el Circuit de Carreres Populars Camp de Túria i la Carrera dels arbres i Castells.

Per a la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, “aquesta col·laboració és un gran incentiu per a l’esport, i sobretot per a aquestes dues proves esportives que actuen com a nexe d’unió de la comarca”.

Mitjançant aquest acord de col·laboració, Caixa Popular posarà a la disposició de la Mancomunitat Camp de Túria material organitzatiu i infraestructures, necessàries per al desenvolupament de les proves, a més del pagament de 3.000 €.

El circuit de carreres populars del Camp de Túria de 2018 ha estat format per 12 proves diferents, disputades en diferents municipis de la comarca. L’última d’aquestes carreres tindrà lloc a Bétera, el pròxim dissabte 15 de desembre. Es tracta de la 5 K de Nadal. Aquesta eixirà de l’Avinguda Escultor Ramón Inglés. La 5k està dividida en 5 categories: Junior, Promesa, SeniorVetAVetB,VetC. Les inscripcions es tancaran el pròxim 13 de desembre.

D’altra banda, la carrera dels arbres i castells es porta a terme per quart any consecutiu. Tindrà lloc els dies 23 i 24 de febrer i compta amb el suport econòmic de Turisme Comunitat Valenciana i el suport dels 17 Ajuntaments de la comarca a més d’altres empreses.

Per a aquesta nova edició s’espera que la participació continue creixent com ha succeït en els anys anteriors i participen més de 400 corredors. Com a novetats per a 2019, destaquen el disseny renovat d’algunes etapes, com la de Llíria a la Pobla de Vallbona i la de Benaguasil a Vilamarxant; la finalització de la carrera en la localitat de Riba-roja de Túria i la cada vegada més ferma aposta des de l’organització pel respecte al medi ambient.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia