Els principals carrers de Bétera lluiran engalanats de les llums de Nadal, a partir del pròxim dimecres 5 de desembre. La inauguració oficial de l’encesa de llums es portarà a terme des de l’Ajuntament de Bétera, a partir de les 17.50 hores. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la regidoria municipal de Comerç, encapçalada per Augusto Sevilla, amb la finalitat d’ambientar el poble i animar els veïns i veïnes a realitzar en els comerços locals les seues compres nadalenques.

El carrer Alfàbegues, Gascón Sirera, Calvari amb Constitució, l’avinguda País Valencià, la Glorieta i els carrers que formen el Bulevard, han sigut els carrers triats per instal·lar la il·luminació per tindre major concentració de botigues. Així, les llums s’han col·locat als carrers més comercials de Bétera, amb l’objectiu de fomentar l’activitat comercial del poble. D’aquesta manera, s’anima a comprar al comerç local on hi ha una atenció personalitzada, bons preus i bona qualitat dels productes. Si es compra a Bétera, els diners es queden al poble i no van a parar a grans multinacionals. Així, es mostra que la localitat un gran centre comercial en què estan representats tots els sectors.

L’encesa de llums oficial, està prevista que es realitze amb la presència de membres de la corporació municipal. Així mateix, tots els veïns i veïnes que vulguen estar presents en aquesta encesa estan convidats, sent testimoni d’aquest esdeveniment tal com es fa a l’Ajuntament de València cada any.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia