L’Associació Pro Casa de la Dona de Bétera ha preparat per al pròxim dissabte, 8 de desembre, el seu segon rastell solidari. Una vegada més, tindrà lloc als jardins de les instal·lacions de Casa Nebot (carrer Estació, 5).

L’objectiu d’aquest esdeveniment és recollir diners per finançar les activitats que aquesta entitat està realitzant a la localitat, en defensa dels drets i llibertats de la dona.

Pro Casa de la Dona pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”.

Durant aquesta jornada, que se celebrarà de 10.00 a 14.30 hores, hi haurà un rastell solidari de roba infantil i adulta de segona mà, joguines, decoració i parament de la llar.

A més se celebraran activitats per als més menuts i castells unflables. També hi haurà una xarrada col·loqui.

Des de Pro Casa de la Dona s’anima que tots els veïns i veïnes de la localitat s’acosten a col·laborar i també, a conéixer de primera mà a aquesta associació.

Entre les accions que porten a terme, des de l’entitat, es troben els Tallers d’Empoderament i Orientació Laboral. L’objectiu principal d’aquestes classes és iniciar el treball d’actituds i posicionaments que propicien el desenvolupament de l’autoestima i l’exercici del lideratge que totes les persones tenen en potència.

Es vol posar en relleu les habilitats que totes les persones posseeixen i que poden utilitzar per millorar les seues relacions personals i professionals, la forma en què ens enfrontem a la situació d’atur o de precarietat laboral i la manera d’enfrontar-nos als problemes quotidians.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia