Després del discurs de Germán Cotanda durant la seua renúncia al càrrec de regidor del Partit Popular de Bétera, arribava el torn de paraula de cada portaveu dels diferents grups polítics de l’Ajuntament de la localitat. Així, tots van coincidir en l’educació i el respecte i l’honestedat de Germán Cotanda, al llarg d’aquests 20 anys.

En primer lloc, la portaveu de Ciudadanos Bétera, Eva Martínez, va agrair la seua proximitat i col·laboració. Seguidament, el portaveu de Mas Camarena-CUBE, Salvador Beltrán, va destacar el seu caràcter amable, treballador, honest i sincer.

Per la seua banda, Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana) també va voler agrair els seus 20 anys de dur treball. Així mateix, Fernando Cantarino (PSPV-PSOE) va dir que sentia la marxa d’un company, treballador i conseqüent.

En nom de Compromís, Enric Àlvarez li va donar les gràcies per la seua dedicació i, en l’àmbit personal, va agrair-li la seua actitud integradora i de proximitat durant els seus inicis en l’Ajuntament fa uns anys.

La seua portaveu del PP, Elia Verdevío, li va agrair des del grup municipal del PP tot el treball, dedicació i esforç realitzat durant tots aquests anys al servei dels ciutadans de la població.

Per a concloure, l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), també va reconèixer el caràcter conciliador i dialogant.

A continuació, adjuntem part de les paraules dels diversos portaveus, dirigides a Germán Cotanda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia