Aquest dilluns, 05 de desembre, va tindre lloc a Bétera el Ple Ordinari del mes. El moment més emotiu de la jornada arribava amb el punt 13, referent a la presa de coneixement de renúncia al càrrec de Regidor Germán Cotanda Gil.

Després de 20 anys com a regidor a l’Ajuntament de la localitat amb el Partit Popular, sent alcalde de la població durant 2012-2015, Germán deixava la seua acta no sense abans fer un repàs d’aquesta etapa i oferir unes paraules d’agraïment a tots els que l’han acompanyat durant aquests anys.

En aquest sentit, Germán Cotanda va destacar especialment el seu període com alcalde del municipi, moment crític per la situació econòmica tan delicada que es vivia, tal com explicava el mateix Germán. Durant aquella etapa va governar amb Mas Camarena-CUBE i UPIB, Així, feia una especial menció a ‘Nel‘ José Manuel Aloy Martínez i a ‘Serruch‘ José María Martí Granell. Del primer va indicar que per a ell sempre serà el seu alcalde i del segon va declarar que, junt amb Nel, eren dues persones dedicades en cos i ànima a treballar pel municipi i que sempre els portarà al seu cor.

Seguidament va donar les gràcies a les distintes associacions i entitats locals esportives de Bétera, a les diverses comissions falleres i Junta Local Fallera, així com a les Obreres i Majorals. També va tindre paraules per als funcionaris municipals, representants sindicals i la corporació actual. A tots els va agrair el seu suport i va demanar disculpes a aquelles persones que no ha pogut ajudar-los en els seus problemes.

Finalment, va ficar en relleu el recolzament de la seua família (mare, germana, germà, cunyats…) i en especial a la seua dona i filla que han viscut dida a dia els moments tan bons com roïns.

A continuació els deixem un vídeo amb el discurs d’acomiadament de Germán Cotanda Gil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia