La regidoria municipal de Joventut de Bétera ha preparat un taller de màgia. Aquest va dirigit a joves de 12 a 30 anys. En aquesta activitat, els participants aprendran tècniques per a desenvolupar diferents tipus d¡estratègies que existeixen en la màgia.

En general, és sabut que, en algun moment de la vida, tots hem caigut en la temptació de la sorpresa i el sentiment que proposa la màgia. Des del truc per a traure una moneda darrere de l’orella, fins a endevinar la carta a la teua mà provinent de la baralla de l’il·lusionista.

En aquest taller de tres hores de duració, s’enyaran tècniques increïbles.

Aquest taller tindrà lloc el 27 de desembre a les 10.30 hores a casa Nebot amb moltes sorpreses.

Qui desitge participar deurà formalitzar les inscripcions en juventud@betera.es o en l’edifici casa Nebot (Carrer Estació, 5),

Imprimir article
Comenta aquesta notícia