Els principals carrers de Bétera ja es troben il·luminats de les llums de Nadal, des d’aquest dimecres, 5 de desembre. L’encesa oficial de llums es va portar a terme a la vesprada. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la regidoria municipal de Comerç, encapçalada per Augusto Sevilla, amb la finalitat d’ambientar el poble i animar els veïns i veïnes a realitzar en els comerços locals les seues compres nadalenques.

El carrer Alfàbegues, Gascón Sirera, Calvari amb Constitució, Colón, l’avinguda País Valencià, la Glorieta i els carrers que formen el Bulevard, han sigut les vies escollides per instal·lar la il·luminació per tindre major concentració de botigues. Així, les llums s’han col·locat als carrers més comercials de Bétera, amb l’objectiu de fomentar l’activitat comercial del poble. D’aquesta manera, s’anima a comprar al comerç local on hi ha una atenció personalitzada, bons preus i bona qualitat dels productes. Si es compra a Bétera, els diners es queden al poble i no van a parar a grans multinacionals. Així, es mostra que la localitat un gran centre comercial en què estan representats tots els sectors.

Es tracta d’una iniciativa on també participa i dóna suport l’Associació de Comerciants del municipi.

Ací tenim un exemple:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia