La Regidoria municipal d’Agricultura de Bétera ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a l’adjudicació dels horts urbans. Es tractade la segona convocatòria, la qual en aquesta ocasió està oberta a tota la ciutadania. Cal recordar que la primera convocatòra estava dirigida especialment a les persones en situació d’atur, pensionistes i persones en risc d’exclusió social.

Segons ha explicat la regidora d’Agricultura, Cristina Ballesteros (PSOV-PSOE), “la convocatòria està oberta a totes i tots els veïns de Bétera majors de 18 anys, que estiguen empadronats al municipi i que no siguen propietaris d’altres camps al terme municipal”.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals i els interessats hauran de presentar per registre d’entrada en l’Ajuntament de Bétera.

Les llicències atorgades per treballar els horts urbans tindran una validesa de fins al 31 de març de 2020.

La finalitat és que a Bétera també vaja estenent-se a poc a poc per poder fomentar l’agricultura ecològica i l’autoconsum. D’aquesta manera, en ells es pot conrear qualsevol producte sempre que no siguen arbres o substàncies prohibides.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia