Els Ajuntaments dels 17 municipis que integren la Mancomunitat Camp de Túria, entre ells Bétera, han condemnat, de nou, els actes vandàlics que ha patit recentment un regidor de Vilamarxant.

El mes de novembre passat, aquesta institució supramunicipal va manifestar en una declaració institucional la seua més profunda repulsa davant els actes vandàlics perpetrats des de fa mesos, contra representants polítics d’institucions públiques i de partits polítics comarcals.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha recordat que “el mes passat vam remetre una declaració institucional perquè fóra aprovada en els plens mostrant nostra més enèrgica i ferma condemna a aquest tipus d’agressions que són fruit de conductes totalment antidemocràtiques”.

En aquesta declaració es mostra “el nostre suport i solidaritat cap als qui s’han vist afectats per aquest tipus d’agressions per la seua mera condició de representants polítics. Considerem que aquest tipus de fets són intolerables en una societat democràtica”. D’altra banda, l’escrit reivindica “la llibertat de pensament, d’expressió i de representació pròpies d’un estat democràtic”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia