Al voltant de les 19.30 hores d’aquest dilluns, 10 de desembre, l’encreuament del carrer Benaguasil amb el carrer Goya de Bétera va ser testimoni d’un aparatós accident de trànsit.

Dos turismes van xocar quan un eixia del stop que hi ha al carrer Benaguasil per a creuar Goya, venint de la part d’on es troben les instal·lacions de la Guàrdia Civil, i l’altre vehicle circulava pel mateix Goya. Tot i que ambdós cotxes van patir danys materials, el que creuava al seu lateral dret i l’altre al seu frontal (saltant-li inclús l’airbag), cap dels dos conductors van resultar greus de gravetat, encara que el xoc hi haja pogut produir-los alguna lesió normal del mateix impacte.

Els veïns van telefonar immediatament a la Policia Local, qui en menys de deu minuts va arribar al lloc dels fets per a atendre ràpidament als afectats i ajudar-los en els tràmits corresponents, fins que arribara la grua.

Cal mencionar que a aquest tram del carrer Goya s’ha d’anar amb molta precaució, tant aquells que creuen com aquells que ja circulen per la via, perquè és un punt conflictiu d’accidents. En aquest sentit, qui creua deu fixar-se molt bé al stop que hi ha i qui circula deu anar a una velocitat molt prudent i també fixar-se bé en si hi ha algun altre vehicle amb la intenció de creuar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia