Segons se’ns ha comunicat i s’ha publicat a les xarxes socials, el pròxim dissabte 15 de desembre, l’organització de l’Aplec de Camp de Túria ha convocat una concentració en resposta als fets ocorreguts en el passat VII Aplec de Camp de Túria a Bétera. Aquesta concentració tindrà lloc a les 19.00 hores, davant de l’Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5).

Amb el lema “Juntes per la llibertat i contra el feixisme” expliquen en els seus comunicats el següent: “volem mostrar el nostre rebuig, d’una manera unitària, a la intolerància i a aquelles persones que odien tot el que, simplement, siga diferent del que elles pensen que és la veritat absoluta”.

A més a més, han habilitat un enllaç amb un formulari d’adhesió (individual o col·lectiva) juntament amb el manifest de la concentració: https://goo.gl/TxbpUK.

D’altra banda, qui desitge fer una aportació solidària per a l’autogestió de l’Aplec, pot realitzar-la en el següent número de compte: IBAN ES52 3159 0062 0124 1164 2610.

La jornada continuarà diferents activitats:
► 20.00 h: Xarrada “Com fer front al feixisme als nostres pobles”, a l’Ateneu de Bétera.
► 21.30 h: Sopar, a l’Ateneu de Bétera. Cal reservar prèviament al següent formulari: https://goo.gl/GsPNUS. El preu de l’entrepà serà de 4 € i hi haurà opció vegana.
► 22.30 h: Actuació de Nucs, Xavi Sarrià i PDs residents, a l’Ateneu de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia