L’Ajuntament de Bétera ha instal·lat un nou tatami més resistent per a la pràctica d’arts marcials, com Karate, Aikido o Taekwondo. Doncs, cal recodar que l’Escola Municipal de Taekwondo del municipi també s’ubica en aquestes insta·lacions.

Aquest tatami es troba a la sala multiusos de la Piscina Coberta de la localitat, on nombrosos veïns i veïnes del municipi practiquen aquest esport.

Per a l’ocasió, la regidoria municipal d’Esports ha invertit 3.195 euros en la compra d’aquesta nova superfície. Cal mencionar que l’anterior s’havia deteriorat molt per l’increment dels usuaris i era necessària la seua renovació.

“L’augment de l’ús de les instal·lacions ens ha obligat a modificar el tatami per a suportar major fricció, majors moviments i, evidentment, l’increment de usuaris”, ja indicat la regidora d’Esports, Cristina Alemany (Compromís).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia