L’agrupació de Protecció Civil de Bétera ha traslladat la base de l’antiga seu, situada a les Coves de Mallorca, a l’antiga seu de la Creu Roja, situada a l’eixida del municipi direcció a Nàquera.

A banda, l’agrupació no només canvia de seu, també disposa de noves incorporacions, un equip renovat i un nou vehicle i, en definitiva, millors condicions per tornar amb força a realitzar serveis als ciutadans de Bétera.

“Com agrupació volem agrair l’esforç i el suport que hem rebut per part de l’Ajuntament de Bétera així com de cada persona que forma part del nostre equip i que ha fet possible que aquestcanvi siga una realitat”, ha explicat Marta Carreres.

A hores d’ara els objectius de l’agrupació és augmentar el nombre de voluntaris, per això fan una crida “a totes les persones que tinguen ganes de formar part d’aquest col·lectiu i així iniciar-se en temes d’emergències que és on podem col·laborar en les necessitats de la població”, han indicat.

La nova ubicació aporta a Protecció Civil Bétera una perfecta accessibilitat a tota la població, així com l’eixida a altres municipis, a més de millor accés per als vehicles i transport de materials, “Les antigues coves en què estàvem tenien molta humitat per la qual cosa no podíem passar molt temps allí ni tampoc tindre el material en bones condicions. La nova seu és una base digna d’acord amb les necessitats que tenim”, ha mencionat l’agrupació.

Els 9 efectius que formen part de Protecció Civil Bétera estaran col·laborant en la Cursa de Nadal que se celebra aquest dissabte o en la Cavalcada dels Reis Mags de Bétera.

Qualsevol persona que ho necessite, pot posar-se en contacte amb ells telefonant al 606.223.334.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia