L’Associació de Comerciants de Bétera realitzarà aquest cap de setmana, 14, 15 y 16 de desembre, un Mercat Nadalenc. Aquest s’instal·larà als jardins de les instal·lacions de Casa Nebot. Aquesta primera edició es porta a terme amb la finalitat de dinamitzar i promocionar les compres nadalenques en el nostre municipi.

L’horari serà el següent:

  • Divendres 14 de desembre: de 17.00 a 22.00 hores.
  • Dissabte 15 de desembre: de 11.00 a 14.00 hores. / de 17.00 a 22.00 hores.
  • Diumenge 16 de desembre: de 11.00 a 14.00 hores.

Per a l’ocasió, es comptarà amb la presència del Pare Noel i també es repartiran cartes per a escriure a aquest i als Reis Mags d’Orient.

A més a més, els assistents al Mercat Nadalenc tindran l’oportunitat de participar en un sorteig on es farà entrega de 4 targetes amb 50 euros cadascuna, a invertir al comerç local associat.

Així mateix, hi haurà un altre premi on es regala una nit a la Casa Rural de Los Ángeles del Romero (Gàtova), concretament, en la suite “Els Somnis de Aretaunin”. El guanyador podrà disfrutar dels seus sentits dins de la casa, i fora d’ella, en plena Serra Calderona. L’afortunat deurà reservar amb antelació per a evitar dates ja cobertes. Aquest premi és vàlid per a 1 any, excepte dates de temporada alta o ja reservades.

L’associació de comerciants de Bétera i el Pare Noel també tindrán la seua carpa pertinent. A més a més, com sol ser habitual, els nostres mitjans de comunicació CSC Comunicación i Betera.com oferiran cobertura de l’acte i la inauguració, respectivament.

Els comerços que participen en aquesta fira són els següents:

-Calzados Amparo y Carolina
-Hi5 Education Centres
-Mizentro Terapias Naturales.
-Menuts de Bétera
-Modas Cecilias
-Óptica les Alfàbegues
-Fil i Cotó
-Kompy’s
-Ecotienda Karak
-Valcan
-Dix Animación
-Autoescola Estació
-BeeNatura
-Ges seguros

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia