L’Ajuntament de Bétera ha invertit 52.000 euros en una nova zona de jocs infantils al Parc del Romeral de Bétera, segons ha anunciat el mateix consistori des de les seues xarxes socials. Els xiquets i xiquetes compten ara amb una nova zona infantil amb terra de cautxú plena de nous jocs infantils com un camió de bombers o rocòdrom. A més s’han canviat els bancs i papereres i es va instal·lar una nova font d’aigua potable.

Aquesta iniciativa forma part de les actuacions que s’estan portant a terme des del departament de Parcs i Jardins per a renovar tots i cada un dels parcs infantils del municipi.

Cal recordar que a finals del mes d’octubre es va renovar la zona infantil situada a Vall de Flors II. Aquest parc de 130 m² es trobava en molt males condicions, amb uns gronxadors de fusta molt deteriorats. La regidoria va invertir 17.155 euros a condicionar aquesta zona tan demandada pels veïns de la zona. L’actuació també va consistir a substituir la vella zona de jocs per una nova. Així, es va col·locar un nou tobogan, un balancí i un gronxador sobre paviment de seguretat de cautxú de diversos colors i es van canviar els vells bancs per uns nous.

Obres públiques i camins veïnals

D’altra banda, des de la regidoria d’Obres Públiques i Camins Veïnals de l’Ajuntament de Bétera s’ha procedit a la pavimentació de l’entrada a la urbanització Sant Isidre. Es tracta d’una actuació que respon a una petició que els veïns i veïnes d’aquesta zona feia temps que demanaven.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia