Bétera compta amb un bon nombre d’activitats per a aquest cap de setmana, del 15 al 16 de desembre, on els més menuts de la casa també tenen cabuda. Així, per a aquest dissabte, 15 de desembre, s’ha preparat la representació del Musical del Mag d’Oz. Aquesta actuació tindrà lloc en l’auditori de la Casa de la Cultura del municipi.

Aquest clàssic de la literatura narra la història de Dorothy, una òrfena que viu amb els seus oncles i que és arrossegada per un remolí al màgic món d’ Oz. Allí coneixerà a uns curiosos personatges que l’ajudaran a buscar al mag que viu a la Ciutat Esmeralda perquè l’ajude a tornar a casa. La tasca no serà senzilla i viurà moltes aventures per a aconseguir el seu objectiu.

Aquest musical és un espectacle per a les xiquetes i xiquets que creuen en la màgia i per als adults que creuen en els xiquets.

Així mateix, per a demà diumenge, 16 de desembre, està previst un espectacle de circ al carrer. Aquest esdeveniment es desenvoluparà a partir de les 12.00 hores a l’esplanada de l’Albereda de Bétera. L’actriu i pallassa Txetxe Folch presentarà a la localitat “Bambalina i el circ”.

Bambalina, amb el seu xicotet carromato i el seu tricicle, desplega el major espectacle del món, el Circ.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia