Bétera acull aquest diumenge, 16 de desembre, el tradicional ‘Concert de Nadal’ del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB). Es tracta del seu penúltim concert de l’any, que estarà a càrrec de les seues agrupacions Juvenils. Aquest tindrà lloc a les 19.00 hores, a l’auditori de la Casa de la Cultura. Així, l’Orquestra Juvenil dirigida per  Montiel Tortajada i Fernández y la Banda Juvenil dirigida per Alfonso Bautista i Piquer, seran els encarregats d’amenitzar aquesta jornada tan especial. A més, abans de la segona part, es farà entrega dels premis del ‘Concurs de Dibuix Santa Cecília’.

Però els actes del CAMB no finalitzen ací. Doncs, dimecres 19 de desembre, a les 18.00 hores, es realitzarà un festival coral de l’escola del centre. Així, actuaran tots els cors que hi ha a l’escola, des de l’agrupació infantil fins a la professional.

Així mateix, l’esdeveniment més important per a la CAMB serà el dissabte 22 de desembre. Aquest acte serà doblement especial. Doncs, serà el primer emmarcat dins del seu 50 aniversari i, a més, consistirà en un concert homenatge per a tots els músics que hi han passat per l’agrupació. En aquest sentit, el CAMB ha enviat més de 300 cartes d’invitació a totes aquelles persones que han format part, al llarg de la seua vida, del centre. Encara que hi ha persones que ja no es troben entre nosaltres, l’entitat també ha intentat fer arribar aquesta convocatòria als seus familiars (xarxes socials, telèfons, en persona…).

De fet, per a l’ocasió, en aquest concert hi ha alguns músics que, encara que actualment no formen part del centre, participaran activament en aquest concert. I és que alguns d’ells estan anant a assajar durant aquests dies per a les actuacions. Altres antics músics assistiran com a espectadors del seu homenatge. Respecte als que ja han faltat, tindran igualment el seu homenatge, recordant-los amb una imatge de cadascun.

A més, hi haurà alguna sorpresa, sent un acte molt emotiu per a tota l’agrupació. Entre una part i altra es portarà a terme l’acte protocol·lari d’homenatge, rebent l’homenatge de manera cronològica (dels més menuts fins als més majors).

En aquest concert actuaran el Cor dirigit per Josepa Campos i Aparísi, l’Orquestra Simfònica dirigida per José Antonio Cavero i García i la Banda Simfònica dirigida per Pedro Vicente Alamà.

D’aquesta manera, el Centre Artístic Musical de Bétera tancarà l’any d’una manera molt especial, donant-li la benvinguda a un any on el seu 50 aniversari, serà el principal protagonista. Aquesta efemèride porta com a imatge representativa el logotip de l’artista de la localitat, Benja Carreres i Sancho. A més, compta amb un vídeo realitzat per Vicent Bes i Pià i Patricia Serra i Clavel (Bes Audiovisual), el qual serà projectat al concert de demà diumenge i també es podrà veure a les xarxes socials a partir de la setmana que ve.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia