L’Associació de Comerciants de Bétera va inaugurar aquest divendres a la vesprada el seu primer Mercat Nadalenc. Aquest romandrà obert fins a aquest diumenge, 16 de desembre, d’11.00 a 14.00 hores. A més a més, aquest dissabte estarà obert de matí i vesprada en horari d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 22.00 hores.

El mercat es troba instal·lat als jardins de les instal·lacions de Casa Nebot. Aquesta primera edició es porta a terme amb la finalitat de dinamitzar i promocionar les compres nadalenques en el nostre municipi.

Per a l’ocasió es compta amb la presència del Pare Noel, qui ja ahir a la vesprada va estar amb els més menuts fent-se fotos i parlant amb ells. Durant l’esdeveniment s’estan repartint cartes per a escriure-li les peticions, tant a ell com als seus amics els Reis Mags d’Orient. Qui vulga conéixer al senyor de la Ponia podrà fer-ho a la seua carpa, la qual es troba on està també la de l’Associació de Comerciants de Bétera i el taller de pintacares.

Els assistents al Mercat Nadalenc també estan participant en un sorteig de 4 targetes amb 50 euros cadascuna, a invertir al comerç local associat. Així mateix, hi ha un altre premi on es regala una nit a la Casa Rural de Los Ángeles del Romero (Gàtova), concretament, en la suite “Els Somnis de Aretaunin”.

El guanyador podrà disfrutar dels seus sentits dins de la casa, i fora d’ella, en plena Serra Calderona. L’afortunat deurà reservar amb antelació per a evitar dates ja cobertes. Aquest premi és vàlid per a 1 any, excepte dates de temporada alta o ja reservades.

D’altra banda, Betera.com i  CSC Comunicación van oferint cobertura de l’acte.

Els comerços que participen en aquesta fira són els següents:

-Calzados Amparo y Carolina
-Hi5 Education Centres
-Mizentro Terapias Naturales.
-Menuts de Bétera
-Modas Cecilias
-Óptica les Alfàbegues-Fil i Cotó
-Kompy’s
-Ecotienda Karak
-Valcan
-Dix Animación
-Autoescola Estació
-BeeNatura
-Ges seguros

Finalment, els xiquets i xiquetes que s’acosten a les instal·lacions de Casa Nebot també poden gaudir de castells unflables.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia