Tal com ja va ocórrer l’any passat, el pròxim dissabte 22 de desembre tindrà lloc al CEIP Camp de Túria un Mercadet solidari i una Jornada Multicultural Nadalenca organitzada per l’AMPA del centre amb nombrosos col·lectius de Bétera.

Des de les 10.30 fins a les 13.30 hores, està previst un fum d’activitats per tal que els més menuts puguen disfrutar d’aquest matí de dissabte. Tallers d’animació, balls i pinta cares, són algunes de les activitats preparades. A més a més, els escolars de la classe d’extraescolar de teatre hi ha preparat la representació de l’obra ‘Un conte de Nadal diferent’.

Així mateix, es rebrà la visita de ses Majestats, els Reis d’Orient, els quals entregaran obsequis (de 10.30 a 13.00 horas) a les xiquetes i xiquets, socis de l’Ampa. Aquests, també recolliran les cartes de tot el qui vulga.

D’altra banda hi haurà una rifa on se sortejarà unes ulleres virtuals, a càrrec de Plus Ultra Seguros de Sant Antoni de Benaixeve o un conjunt de bijuteria de ‘Las cositas de Penélope‘. L’accés al recinte serà gratuït i sense restriccions.

A l’entrada del recinte s’hi trobaran les paradetes de les diferents associacions presents i col·laboradores: Síndrome de Sanfilippo (Noelia Camarillas), Pro-casa de la Dona, Huellas AmigasFundación Proyecto Vivir i els alumnes de sisé de primària, entre d’altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia