El passat cap de setmana, les xiquetes i xiquets de Bétera van tindre l’oportunitat de disfrutar de diverses activitats exclusivament dirigides a ells. El primer acte tenia lloc el dissabte, 15 de desembre, a les 18.30 hores. L’auditori de la Casa de la Cultura del municipi acollia representació del Musical del Mag d’Oz.

Aquest musical és un espectacle per a les xiquetes i xiquets que creuen en la màgia i per als adults que creuen en els xiquets.

Posteriorment, diumenge 16 de desembre, l’esplanada de l’Albereda era testimoni d’un espectacle de circ al carrer. Aquest esdeveniment es desenvolupava a partir de les 12.00 hores. L’actriu i pallassa Txetxe Folch presentava a la localitat “Bambalina i el circ”. Bambalina, amb el seu xicotet carromato, el seu tricicle i una companya, desplegava el major espectacle del món, el Circ.

Però els actes per als més menuts de la casa no han acabat ací. El pròxim cap de setmana es representarà el mític ‘Un cuento de Navidad’ de C.Dikens per la companyia Ferroviaria.

L’actuació serà el diumenge, 23 de desembre, a les 19.00 hores també en l’auditori de la Casa de Cultura. L’entrada és gratuita.

D’altra bada, aquest Nadal també s’ha preparat diverses sessions de cinema.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia