El passat dissabte 15 de desembre, l’organització de l’Aplec de Camp de Túria va realitzar una concentració en resposta als fets ocorreguts en el passat VII Aplec de Camp de Túria a Bétera. Aquesta concentració va tindre lloc davant de l’Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5), sense cap incidència. La Guàrdia Civil es va ubicar en diverses entrades a la plaça per a evitar algun possible altercat. No obstant això, al lloc no es va detectar cap agrupació contraria a aquest acte.

Amb el lema “Juntes per la llibertat i contra el feixisme”, segons van explicar en els seus comunicats els membres de l’Aplec, volien “mostrar el rebuig, d’una manera unitària, a la intolerància i a aquelles persones que odien tot el que, simplement, siga diferent del que elles pensen que és la veritat absoluta”.

Després del manifest de la concentració, la jornada continuava amb la xarrada “Com fer front al feixisme als nostres pobles”. Posteriorment, a les instal·lacions de l’Ateneu de Bétera, es va portar a terme un sopar. La jornada va finalitzar amb l’actuació de Nucs, Xavi Sarrià i PDs residents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia