El passat dissabte, 15 de desembre, es va celebrar la tradicional Cursa de Nadal a Bétera. En aquesta setena edició van participar 229 corredors.

Aquest recorregut urbà es va realitzar en dues categories. A les 17.00 hores era l’eixida de menors i a les 19.00 hores l’eixida d’adults.

La carrera va comptar amb 5 km de distància amb eixida i arribada a l’Albereda del municipi (Avda. Escultor Ramón Inglés).

Per a l’ocasió es van mantindre tallats al trànsit tots els carrers afectats per la prova, fins a la completa finalització, donat que aquesta cursa es va portar a terme pers diversos carrers emblemàtics del cas urbà del municipi.

Un any més, l’ajuntament de Bétera en col·laboració amb el CEA Bétera i BxM i COABE va organitzar aquesta Cursa de Nadal, la qual va servir també per a tancar el Circuit de Carreres Populars de la Mancomunitat del Camp de Túria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia