El Complex Preuniversitari Mas Camarena i el València Basket Club han signat per 5é any consecutiu un conveni de col·laboració per a la realització de l’Ensenyament Esportiu en Tècnic Esportiu en Bàsquet cicle inicial i final.

Aquest conveni es renova alhora que s’obri la matrícula per a aquesta formació en el seu nivell inicial, que donarà començament a la fi del gener vinent de 2019. Les noves instal·lacions de Mas Camarena la seua Students’ Resort and Sports Centre va ser el lloc triat per a la signatura del nou conveni, que es va realitzar pel Director de la pedrera del València Basket Club, Andreu Casadevall i la directora del Complex Preuniversitari Mas Camarena, Maite Marín, amb la finalitat d’oferir una formació d’alta qualitat amb els millors docents per a l’ensenyament esportiu de Bàsquet.

Els títols oferits són de caràcter oficial i homologat per Conselleria d’Educació. Ofereixen una completa formació que facilita l’accés a llocs de treball en escoles i centres d’iniciació esportiva, clubs i associacions, federacions, empreses de serveis esportius i qualsevol centre escolar.

“Aquest curs de Tècnic Esportiu en Bàsquet és una oportunitat per a totes aquelles persones que troben la seua passió en el bàsquet, però se senten més entrenador que jugador. Amb la realització d’aquest cicle podran dedicar-se professionalment al Bàsquet” ha destacat Maite Marín.

La formació de Tècnic Esportiu en Bàsquet compta amb professionals i professors titulats del València Basket juntament amb l’experiència en la docència del centre Mas Camarena. Una unió que oferirà una formació excel·lent, completa i actualitzada a la realitat del moment.

El contingut pràctic per als alumnes és impartit en les instal·lacions del València Basket Club amb una seu de luxe com és L’Alqueria del Basket per a un gran percentatge de les activitats. Aquests estudis es desenvoluparan des del mes de gener fins al mes de març. A més tot l’alumnat tindrà la possibilitat de realitzar les seues pràctiques en equips del club del València Basket.

València Basket i la formació de nous tècnics

La formació es divideix en 3 blocs. El bloc comú i complementari que es realitza de forma semipresencial, la qual cosa facilita que els alumnes puguen compaginar les seues obligacions diàries amb la seua formació acadèmica. El bloc específic és presencial però molt atractiu per a l’alumnat pel seu gran contingut pràctic, pels professionals que l’imparteix, coordinats i dirigits per l’entitat taronja, i entre els quals es troben tècnics amb àmplia experiència en la pedrera del València Basket Club i primer equip. Per a finalitzar el cicle, l’alumne que haja superat tots els mòduls accedirà al bloc de formació pràctica obligatòria on posaran en marxa tots els coneixements i habilitats adquirits anteriorment.

L’aposta formativa del Complex Educatiu Mas Camarena

El centre Mas Camarena aposta per oferir a la societat noves eixides professionals i ho va veure clar en el bàsquet, ja que cada vegada més, aquest esport aconsegueix nous adeptes entre les seues files, el seu auge és palpable amb l’augment que hi ha en les llicències federatives any rere any i també en la creació d’equips escolars que practiquen aquest esport. D’altra banda, també sumem l’interés i la demanda que la societat valenciana mostra en la formació de Cicles Formatius d’Activitats Físiques. En concret, el Complex Preuniversitari Mas Camarena compta amb diversos anys d’experiència en el Grau Mitjà de Conducció i en el Grau Superior d’Animació en Activitats Fisicoesportives, comptant amb totes les seues aules completes, la qual cosa fa veure que la joventut vincula i veu en l’esport com una eixida professional.

Així mateix ambdues institucions es comprometen a treballar conjuntament per a promocionar l’adquisició d’hàbits saludables, per a això, han acordat programar un cicle anual de conferències divulgatives sobre la promoció de l’esport en la societat, tant com valor educatiu com de benefici a la salut.

Més informació de matrícula i horaris en la seua pàgina web, www.colegiomascamarena.es o cridant directament al Complex Preuniversitari Mas Camarena 961.686.074 amb l’horari de 9.00 a 19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia