L’Ajuntament de Bétera ha rebut una Bomba Urbana Pesada (BUP) per part de l’Ajuntament de València. La mateixa alcaldessa, Cristina Alemany, ha recollit aquesta donació al Parc Central de Bombers acompanyada pels dos representants de l’Associació Protecció Civil Bétera, que seran qui utilitzen aquest vehicle per a actes de manera preventiva com falles, fogueres i actes amb coets.

El vehicle urbà, amb capacitat per emmagatzemar 3.500 litres d’aigua, es troba en perfecte estat per poder ser utilitzat en el nostre municipi, “estos vehicles es van retirant i substituint per altres més nous, però seguixen sent útils per la qual cosa es donen a poblacions que poden fer ús d’ells”, expliquen des de Protecció Civil.

El camió estarà a partir d’ara a les instal·lacions de Frutos Bétera aparcat i en perfecte estat de manteniment per a ser utilitzat pels voluntaris de Protecció Civil en acrtes preventius o a incendis en els quals es requerisca la seua presència com a suport als bombers.

“Un dels nostres inspectors de la Policia Local va saber que anaven a retirar esta bomba urbana i ens vam posar mans a l’obra per realitzar totes les gestions administratives per poder aconseguir un altre vehicle a Protecció Civil. Després d’alguns mesos de tràmits hui ens el portem a casa. Té 20 anys però està perfectament conservat i és un dels millors vehicles pel que fa a mecànica”, explica l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís).

D’altra banda, el consistori estudiarà sol·licitar algun altre vehicle lleuger que també es vaja a retirar i que puga ser d’utilitat a la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia