El Partit Popular de Bétera convida aquest dimarts, 18 de desembre, a la presentació de la candidatura d’Elia Verdevío com a alcaldessa del municipi, de cara a les futures el·leccions municipals.

A més a més, aquest acte servirà també per a fer un acte de reconeixement al treball de Germán Cotanda, durant aquests vints anys dedicat al Món de la política. Cal recordar que el passat 3 de desembre, en el Ple Ordinari de l’Ajuntament de Bétera, aquest deixava el seu càrrec de regidor.  Sent alcalde de la població durant 2012-2015, Germán deixava la seua acta no sense abans fer un repàs d’aquesta etapa i oferir unes paraules d’agraïment a tots els que l’han acompanyat durant aquests anys.

En aquest sentit, Germán Cotanda va destacar especialment el seu període com alcalde del municipi, moment crític per la situació econòmica tan delicada que es vivia, tal com explicava el mateix Germán. Durant aquella etapa va governar amb Mas Camarena-CUBE i UPIB, Així, feia una especial menció a ‘Nel‘ José Manuel Aloy Martínez i a ‘Serruch‘ José María Martí Granell. Del primer va indicar que per a ell sempre serà el seu alcalde i del segon va declarar que, junt amb Nel, eren dues persones dedicades en cos i ànima a treballar pel municipi i que sempre els portarà al seu cor. Qui desitge recordar les seues paraules, ací té un enllaç directe al vídeo de la seua intervenció: Intervenció de Germán Cotanda

L’acte d’aquest dimarts tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de la localitat. Aquest esdeveniment comptarà amb la presència de la Presidenta del Partit Isabel Bonig i la presidenta comarcal Mari Carmen Contelles Llopis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia