Hui dimecres, 19 de desembre, Bétera té una cita amb els joves esportistes de la nostra localitat. Doncs, com ja es tradicional, arriba un any més el Festival de Nadal de les escoles esportives de la localitat.

Al voltant de les 18.00 hores, desenes de persones ompliran les grades del poliesportiu municipal del municipi per a admirar les exhibicions de pàdel, tenis, básquet, futbol, flamenc, triatló, tir amb arc, ball modern, aikido, taekwondo, rítmica i karate, entre d’altres. Totes elles, disciplines que ofereix la regidoria d’Esports. En definitiva, serà una vesprada per a reconéixer i aplaudir els progressos dels alumnes.

Com a colofó final, arribarà un dels moments més esperats pels menuts. Es tracta de la visita del Pare Noel, la qual s’espera a partir de les 20.00 hores i que vindrà carregada de sorpreses i il·lusió. I és que les xiquetes i els xiquets desitgen amb emoció que arribe aquest moment.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia