El Partit Popular de Bétera acollia aquest passat dimarts, 18 de desembre, un acte doblement important per a l’agrupació. D’una banda, la seua portaveu Elia Verdevío presentava la seua candidatura com a alcaldessa del municipi, de cara a les futures el·leccions municipals. Així mateix, Germán Cotanda rebia un reconeixement al seu treball. Cal recordar que en el passat ple ordinari del mes desembre, Germán deixava el seu càrrec com a regidor, després de 20 anys dedicat al seu poble.

Entre els assistents, el Saló de Plens es va omplir de veïns, veïnes, familiars, amics, militants i regidors d’altres municipis de la comarca com per exemple, Llíria, Riba-roja de Túria o la Pobla de Vallbona. En aquest sentit, cal destacar la presència de Mari Carmen Contelles Llopis, presidenta comarcal del Partit Popular, la qual també va ser alcaldessa de la Pobla de Vallbona.

El primer a intervindre va ser Francisco Javier Alapont, qui va ser regidor d’Urbanisme, Obres Públiques i Medi Ambient així com portaveu del govern municipal de Germán Cotanda, fins que renunciara a la seua nova acta de regidor en l’any 2015. Aquest va destacar la tasca realitzada per Germán en el Món de la política.

Posteriorment, arribava el torn de Germán Cotanda, qui va fer un balanç de la seua trajectòria política, recordant també a figures com Nel‘ José Manuel Aloy Martínez i a Serruch‘ José María Martí Granell. Així mateix va fer una especial menció a la seua família i totes aquelles persones que han estat al seu costat durant aquesta etapa.

Després de la seua intervenció, es va projectar un breu vídeo amb imatges que captaven alguns dels moments més emotius de Germán com alcalde i regidor.

Seguidament, Elia Verdevío prenia la paraula per a dirigir-se als allí presents i explicar alguns dels objectius del partit si resulta guanyadors de les pròximes eleccions. Solucionar problemes de les urbanitzacions, millorar les connexions a través del transport públic, es troben entre les iniciatives a portar a terme. Durant la seua intervenció es va projectar un vídeo on Elia conversa amb una dona treballadora de la taronja i coneix com és el seu dia a dia.

Per a concloure l’acte, va intervindre la presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig. Aquesta va ressaltar, en més d’una ocasió, el paper fonamental de la dona a la política, entre altres temes.

A continuació, deixem un vídeo resum de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia