L’esdeveniment més important per al Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) arriba aquest dissabte, 22 de desembre. Aquest acte serà doblement especial. Doncs, serà el primer

emmarcat dins del seu 50 aniversari i, a més, consistirà en un concert homenatge per a tots els músics que hi han passat per l’agrupació. En aquest sentit, el CAMB ha enviat més de 300 cartes d’invitació a totes aquelles persones que han format part, al llarg de la seua vida, del centre. Encara que hi ha persones que ja no es troben entre nosaltres, l’entitat també ha intentat fer arribar aquesta convocatòria als seus familiars (xarxes socials, telèfons, en persona…).

De fet, per a l’ocasió, en aquest concert hi ha alguns músics que, encara que actualment no formen part del centre, participaran activament en aquest concert. I és que alguns d’ells estan anant a assajar durant aquests dies per a les actuacions. Altres antics músics assistiran com a espectadors del seu homenatge. Respecte als que ja han faltat, tindran igualment el seu homenatge, recordant-los amb una imatge de cadascun.

A més, hi haurà alguna sorpresa, sent un acte molt emotiu per a tota l’agrupació. Entre una part i altra es portarà a terme l’acte protocol·lari d’homenatge, rebent l’homenatge de manera cronològica (dels més menuts fins als més majors).

En aquest concert actuaran el Cor dirigit per Josepa Campos i Aparísi, l’Orquestra Simfònica dirigida per José Antonio Cavero i García i la Banda Simfònica dirigida per Pedro Vicente Alamà.

D’aquesta manera, el Centre Artístic Musical de Bétera tancarà l’any d’una manera molt especial, donant-li la benvinguda a un any on el seu 50 aniversari, serà el principal protagonista. Aquesta efemèride porta com a imatge representativa el logotip de l’artista de la localitat, Benja Carreres i Sancho. A més, compta amb un vídeo realitzat per Vicent Bes i Pià i Patricia Serra i Clavel (Bes Audiovisual), el qual es pot ja veure a les xarxes socials: Vídeo 50 aniversari.

Des del CAMB es convida a tots els veïns i veïnes del municipi a disfrutar d’aquest concert.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia