Aquesta vesprada a les 15.00 hores s’hi ha realitzat, com cada any, el sorteig de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB). Enguany s’han repartit 10 premis consistents en 10 targetes Visa carregades amb 200 euros cadascuna a invertir en comerços locals associats.

El llistat dels 10 guanyadors del sorteig i els 10 establiments que han repartit sort es pot consultar a la web oficial de l’associació www.acbetera.com.

D’altra banda, s’han tret dues paperetes més de reserva per comprovar primer que ningú dels 10 premiats siga familiar directe del comerç que haja eixit.

A partir del dilluns, 24 de desembre, el comerç que ha repartit sort i el premiat, ja es podrà passar per Intecom Solutions per a buscar el seu premi i fer-se una foto amb ell. La directiva de l’associació es ficarà en contacte primer amb els agraciats per explicar-li millor cada assumpte.

La llista d’establiments associats on es poden utilitzar les targetes també es pot consultar a la web de l’associació a la notícia pertinent.

A més a més, a les xarxes socials de l’ACB també es pot trobar indicacions i un vídeo que s’ha gravat in streaming (en directe) perquè qui volguera seguira aquest sorteig en el moment que es realitzava.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia