Aquest dissabte 22 de desembre tindrà lloc al CEIP Camp de Túria un Mercadet solidari i una Jornada Multicultural Nadalenca organitzada per l’AMPA del centre amb nombrosos col·lectius de Bétera.

Des de les 10.30 fins a les 13.30 hores, està previst un fum d’activitats per tal que els més menuts puguen disfrutar d’aquest matí de dissabte. Tallers d’animació, balls i pinta cares, són algunes de les activitats preparades. A més a més, els escolars de la classe d’extraescolar de teatre hi ha preparat la representació de l’obra ‘Un conte de Nadal diferent’.

A l’entrada del recinte s’hi trobaran les paradetes de les diferents associacions presents i col·laboradores: Síndrome de Sanfilippo (Noelia Camarillas), Pro-casa de la Dona, Huellas AmigasFundación Proyecto Vivir i els alumnes de sisé de primària, entre d’altres.

Així mateix, es rebrà la visita de ses Majestats, els Reis d’Orient, els quals entregaran obsequis (de 10.30 a 13.00 horas) a les xiquetes i xiquets, socis de l’Ampa. Aquests, també recolliran les cartes de tot el qui vulga.

D’altra banda hi haurà una rifa on se sortejarà unes ulleres virtuals, a càrrec de Plus Ultra Seguros de Sant Antoni de Benaixeve o un conjunt de bijuteria de ‘Las cositas de Penélope‘. L’accés al recinte serà gratuït i sense restriccions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia