El Pare Noel, després d’un llarg viatge des de la Ponia, ha decidit fer una xicoteta parada al carrer Goya de Bétera. A aquesta vía del municipi ho tenen ja tot preparat per a acollir el Nadal. Així, un any més el tram del nou ‘Bar Goya’ (antic bar Refu) ja està decorat per a celebrar una de les festes més esperades de l’any.

D’aquesta manera, aquest pròxim dilluns 24 de desembre (Nit de Nadal), d’11.00 a 14.00 hores, estarà el Pare Noel recollint les cartes al carrer i donant llepolies als més menuts.

Així mateix, s’han posat dues cistelles solidàries en el bar La creu i el citat bar Goya per a la gent que els vulga ajudar i col·laborar amb ells. També es recullen llepolies i sucs per a les xiquetes i xiquets en el bar Goya.

Tere Reche, veïna d’aquesta via, dóna les gràcies a tots els veïns per fer aquests dies més il·lusionants per als nostres menuts.

D’altra banda, el divendres 29 de desembre, de 10.30 a 15.00 hores, hi haurà castells unflables i diversió per a les xiquetes i xiquets de la població. Els veïns i veïnes d’aquesta zona de la localitat animen i conviden a tots els ciutadans a compartir aquestes dates amb ells.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia