Aquest passat cap de setmana, les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot  de Bétera van acollir la segona edició de la Gaming Experience. La Regidoria municipal de Joventut de Bétera va organitzat per al dissabte i diumenge 22 i 23 de desembre les II Jornades de Gamers. Aquesta iniciativa va comptar amb infinitat de videojocs com el Fornite Battle Royale, FIFA 19, Rocket League, Clash Royale,Just Dance, Gran Turisme o Guitar Hero,entre d’altres.

Per a l’ocasió es va comptar amb 18 consoles PS4, també 4 simuladors de cotxes, 2 boxs de realitat virtual i diferents videoconsoles retro gaming.

Els joves del municipi van tindre l’oportunitat de participar també en tornejos de FIFA 19, Fornite Clash Royale i Rocket League. A més a més, hi va haver un vessant solidari. En aquest sentit, els veïns i veïnes de la localitat van poder portar els seus aliments no peribles per col·laborar amb les persones que més ho necessiten, amb la col·laboració de Càritas Bétera

L’activitat es va desenvolupar d’11.00 a 20.00 hores.

Ací tenim algunes imatges de la jornada del dissabte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia