El passat dissabte, 22 de desembre, va tindre lloc el ja tradicional Mercadet solidari del CEIP Camp de Túria de Bétera. Es tracta d’un matí on també es porta a terme una Jornada Multicultural Nadalenca. Aquesta està organitzada per l’AMPA del centre amb nombrosos col·lectius de Bétera.

Des de les 10.30 fins a les 13.30 hores, es van realitzar diverses activitats per tal que els més menuts pogueren disfrutar del matí de dissabte. Tallers d’animació, balls i pinta cares, són algunes de les activitats que es van portar a terme. Els escolars de la classe d’extraescolar de teatre van representar l’obra ‘Un conte de Nadal diferent’.

A l’entrada del recinte es trobaven les paradetes de les diferents associacions presents i col·laboradores: Síndrome de Sanfilippo (Noelia Camarillas), Pro-casa de la Dona, Huellas AmigasFundación Proyecto Vivir i els alumnes de sisé de primària, entre d’altres. L’accés al recinte va ser gratuït i sense cap restricció.

Així mateix, ses Majestats, els Reis d’Orient va tornar a estar presents, entregant obsequis (de 10.30 a 13.00 horas) a les xiquetes i xiquets, socis de l’Ampa. Aquests, també van recollir les cartes de tots els que van voler fer-lo l’entrega.

D’altra banda va haver-hi una rifa on es van sortejar unes ulleres virtuals, a càrrec de Plus Ultra Seguros de Sant Antoni de Benaixeve o un conjunt de bijuteria de ‘Las cositas de Penélope.

L’acte va comptar amb la presència del regidor municipal d’Educació, Fernando Cantarino, i la regidora municipal de Joventut, Maite Bes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia