El Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) celebrava el passat dissabte, 22 de desembre, un acte doblement especial per a la formació. Així, el CAMB acollia un concert homenatge als musics que hi han passat pel centre, tractant-se del primer esdeveniment emmarcat dins del seu 50 aniversari. En aquest sentit, el CAMB va enviar més de 300 cartes d’invitació a totes aquelles persones que han format part, al llarg de la seua vida, del centre. Encara que hi ha persones que ja no es troben entre nosaltres, l’entitat també va fer arribar aquesta convocatòria als seus familiars (xarxes socials, telèfons, en persona…).

De fet, per a l’ocasió, en aquest concert hi ha alguns músics que, encara que actualment no formen part del centre, van participar activament en aquest concert. I és que alguns d’ells van anar a assajar durant aquests dies per a les actuacions. Altres antics músics van assistir com a espectadors del seu homenatge. Respecte als que ja van faltar, van tindre igualment el seu homenatge, recordant-los amb una imatge de cadascun.

Entre una part i altra es va portar a terme l’acte protocol·lari d’homenatge, rebent aquest de manera cronològica (dels més menuts fins als més majors).Aquests van ser nomenats un a un i se’ls va fer entrega d’un xicotet bust amb el logotip que representa el 50 aniversari del centre.

En primer lloc va actuar el Cor dirigit per Josepa Campos i Aparísi i, posteriorment a l’homenatge, l’Orquestra Simfònica dirigida per José Antonio Cavero i García i la Banda Simfònica dirigida per Pedro Vicente Alamà.

D’aquesta manera, el Centre Artístic Musical de Bétera tanca l’any d’una manera molt especial, donant-li la benvinguda a un any on el seu 50 aniversari, serà el principal protagonista.

CAM

Imprimir article
Comenta aquesta notícia