Els joves de la localitat podran disfrutar aquest dijous, 27 de desembre, d’un taller de màgia. Aquest està organitzat per la regidoria municipal de Joventut de Bétera i va dirigit a joves de 12 a 30 anys. Aquest taller tindrà lloc a les 10.30 hores fins a les 13.30 hores a casa Nebot,amb moltes sorpreses.

En aquesta activitat, els participants aprendran tècniques per a desenvolupar diferents tipus d’estratègies que existeixen en la màgia.

En general, és sabut que, en algun moment de la vida, tots hem caigut en la temptació de la sorpresa i el sentiment que proposa la màgia. Des del truc per a traure una moneda darrere de l’orella, fins a endevinar la carta a la teua mà provinent de la baralla de l’il·lusionista.

En aquest taller de tres hores de duració, s’ensenyaran tècniques increïbles. El professor d’aquesta jornada serà l’il·lusionista Carlos.

Durant aquest taller de magia, els participan podran disfrutar de Mentalisme, Cartomagia, Història de la màgia, desaparició d’objectes, jocs psíquics, entenimentades, mocadors, màgia per a totes ocasions i màgia amb monedes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia