Des d’aquest dimecres, 26 de desembre, fins al pròxim diumenge, 30 de desembre, el Parc d’Esplai de Bétera acollirà un bon nombre d’activitats per a celebrar el Nadal. Cal recordar que aquest espai es troba en la zona pública que hi ha al costat de la biblioteca municipal. Aquesta iniciativa està organitzada per la regidoria municipal de Cultura, Festes i Tradicions.

La inauguració tindrà lloc aquesta vesprada, al voltant de les 16.30 hores, amb una pista de patinatge, jocs gegants, escalèxtric i cúrling. Aquestes activitats estaran en marxa fins a les 20.30 hores. A més a més, la pista de patinatge estarà tots els dies en marxa cap a les 10.30 hores, a partir d’aquest dijous 27 de desembre, fins a les 13.30 hores. Així, l’horari del 27 al 30 de desembre serà de 10.30 a 13.30 hores al matí i de 16.30 a 20. 30 hores a la vesprada.

Durant aquests dies hi haurà, a banda de les coses ja nomenades, diversos tallers d’animació, teatre infantil ‘NavidadPapá Noel y los Elfos‘, gimcanes, pintacares i molt més. Per exemple, divendres 28 de desembre hi haurà un divertit taller de dolços nadalencs, amb la finalitat de fomentar la creativitat a través de la utilització de diferents materials de pastisseria. Per a participar en el taller caldrà enviar un correu a lolessf@gmail.com.

D’altra banda, el dijous es portarà a terme el taller: 100 anys d’Apollinaire.

Totes les activitats són gratuïtes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia